Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skröplig Tvingas ut!

Du kommer inte undan,

det har blivit värre

jag tvingas gå ut, å gå

Det är blodet som rusar

Ingen vila ingen ro

Vad skall jag tro!

men med mycket motion

Känner jag bara välbehag

sköt om dig flimmerhjärta!

"Gud älskar mig!"

kinesiskt ordspråk!

ur: tidskriften Bibel som ges ut av Svenska Bibelsällskapet 

De har en insamling just nu för biblar till Kina, efterfrågan är stor!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-23 11:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på anits.
2019-02-15

  anits VIP
Bra skaldat och bra med motion som gör att vi mår bättre!
2018-06-26

  SatansSon VIP
mycket bra bok, bibeln. sköt om dig birger!
2018-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Motion stärker kroppen så att vi orkar mer...
2018-06-23

    ej medlem längre
Flimmerhjärta som klappar så varmt för att Guds Ord ska nå till fler.
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy