Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggsvansar

De pigga ekorrarna
flyger och far
Från en gren till en annan

De har bråttom
Lever endast tre år
Svansarna håller balansen

Ibland glömmer dom vart maten gömts
Äter slarvigt gör dom med
och gillar inte "dåligt" väder

Halvätna kottar vittnar om deras framfart
samt drivor om kottefjäll under den stora granen

Liknar mest gammalt sågspån
om man inte vet bättre




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-06-23 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP