Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dröm om framtid

Avkommor som har lusten kvar
och framtiden
Är det dom som är din egen framtid?
Mot glömskan kommer ändå lusten och längtan
ständigt fortgå
Någonting som bär dina kännetecken vill vidare
Har drömmar
Vreden drar sig tillbaka
Meningslösheten känns mindre oroväckande
Än har du inte gjort ditt
Inte riktigt än
Lev bara lev
Bli aldrig bitter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP