Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämförelser haltar

Den värsta jämförelsen

en människa kan göra

är jämförelsen med andra

För alla är vi födda

med olika förutsättningar,

arvsanlag och startkapital




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-06-23 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP