Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosten

Vi sträckte våra händer mot himlen
kanske skulle vi komma dit.
Kanske skulle någon komma och hämta oss
och rädda oss från våra problem.

Våra bara fötter blev kalla
när vintern kom blev det outhärdligt.
Vi hade hoppats för mycket
på något vi visste inte skulle gå.

Vi hade slösat bort en evighet.
Frosten had tagit våra kroppar.
Vi fick leva med frusna drömmar
som aldrig skulle gå att tina upp.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-23 13:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vet att Jesus kommer och hämtar mig och alla andra som tror på Honom och som är redo.
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream