Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen stjärna



Bland tusen stjärnor ser just hon på mig
Tror på den stjärnans mening
Tror på hennes ögats glans
Ensam är jag inte
Den stjärnan har tusen vänner
De ser alla mig
Jag ser på henne
Min himmel vad lycklig du är




Övriga genrer av innakarin
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-23 15:22



Bookmark and Share


  innakarin
Tack, roligt att du tycker det
2018-06-24

  Fulbergarn
Vackert
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin