Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Blått Är Regn Inget Mer Än …

– Smälter –
När Solen Skär Igenom Din Tomhet
Saknade; Libido I Limbo
En Början Utan Slut
Avbrutna Första Uttryck
[Ur Funktion]

För Flera År Sen Klöste Du
Din Väg Genom Dynga
Till De Västra Ländernas Strand
Alltid På Väg Aldrig Framme
Som Snön Under Mina Fötter
Hur Den Glittrade I Din Hand


Där Blått Inte Är Mer Än Rök I Dina Ögon
Blir En Skimrande Klinga En Spegel
Där Regn Inte Är Mer Än Tårar I Dina Ögon
Blir Ett Trasigt Skrik Och Ännu Ett …

– Spricker –
När Åskan Klyver Dina Ögon Och Regnet
Pissade I Ditt Ansikte
Änglalika Poeter Från Hålet;
Poeter Med Bultande Kön
Blåser Sin Bebop [Hetare Än Helvete]

Förlorade Mig Själv
På Levande Döda Förorters
Förspillda Gator
Nötte Den Bländande Natten
Med Skitiga Kängor
Och En Död Flickvän

Där Blått Inte Är Mer Än Ett Flimrande Ljus
Från Övergivna Tunnelbanestationer; Ett Skrik
Där Regn Inte Är Mer Än Rastlösa Nätters Metalliska Svett;
Blir Till Röda Hallucinationer

– Drömmer –
När Vintern Bleknar Med Ett Leende
Dansar Svartnande Stjärnor
Barfota På Mjuk Len [Grå Materia]
Blommor Av Pulserande Ljus
Känslan Av Ren Oförlåtande Lust

Smälter Som Eld
På Snöklädda Berg Av Galenskap
Kraschar Genom Våra Tankars Fängelse
Täckt I Spets Din Mjuka Kropp
Medkonspiratör I Liderlig Dårskap


Där Blått Inte Är Mer Än En Strömvirvel
Av Din Omättligt Kollapsande Stjärnas Svarta Hål
Där Regn Inte Är Mer Än Mina Älskade Sireners
Sista Andetag

Min Scylla Och Charybdis




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-23 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow