Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liens fras

liens fras i gräs
var överlevnadsljud
doft från hässjat hö
en bekräftelse
förr
"vi lever vidare"
"vi har foder"
"vi har mat över jul och bort in i nästa år"

liefras
doft av hässjat hö
akustiska och olfaktoriska sinnligheter
sen längst försvunna ut i historiens förgänglighet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2018-06-23 17:48



Bookmark and Share


  Viksten
En fantastiskt bra dikt

2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP