Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regalskeppet Vasa som sjönk utanför Beckholmen i Stockholm 1628.


LANDET SOM SJÖNK

Vasaskeppet skulle väl kunna stå som symbol
för Sverige,
eftersom även det gått till botten och sjunkit
så lågt det kunde,
med sina politiska lögner och undanmanövrer.

Det ska i jämförelse med regalskeppet Vasa,
till ett riktigt under för att få rätsida på
landets rättsväsende,
polisen,
bostadspolitiken,
barnomsorgen,
rättspsykiatrin,
äldrevården,
sjukförsäkringen,
arbetslösheten,
psykiatrin,
självmordsstatistiken,
alkohol och narkotikapolitiken,
integreringen av flyktingar,
segregationen i förorterna,
kriminaliteten,
pedofilismen,
nätprostitutionen,
korruptionen bland myndigheter......

Behöver landet en ny kapten ?
kanske en som kan skilja på styrbord
och babord,
kan läsa sextanten och inte navigerar fel
och överbelastar skeppet så att det sjunker !

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2018-06-23 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP