Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till antagonisten i ordväxlingen om SD m m.


JAG BER OM FÖRLÅTELSE

hårda ord som fälldes i affekt

sakfrågan allena hade räckt

jag ber om förlåtelse i dag

ofta felar alla, särskilt jag

även om jag hade rätt i sak

gav jag faktiskt prov på dålig smak

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2018-06-23 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP