Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behandling.

de allra snällaste medicinerna
gav dig bara biverkningar, men den starkaste
och äldsta gjorde dig inte illa alls,
snarare tvärtom
snarare så finns du kvar däri blicken
om man kollar efter nu, du finns kvar
och det gör mig så glad, för du var borta så länge
borta från dig själv, och vi visste inte om du någonsin
skulle hitta tillbaka, hitta rätt igen
men intravenöst fick du nästan trettio infusioner
med en av de äldsta antidepressiva medicinerna som finns
och de frätte sönder dina kärl, Anafranildroppen,
men de väckte dig till liv och höll dig vital tills
elektrokonvulsionerna startade igång det som så länge saknats:
energin, blicken, du, nåt i dig,

du finns på riktigt nu
tack vare konstgjorda kramper
och sjukhusvård




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-23 21:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hemskt veta allt händer så
droppen på strået
strimman klänga sig i

för väl vård finns

2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver