Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans

mormor och bonusmorfar
är på stranden idag
med en liten flicka, inte ens ett år
söt och nyfiken
vacker moder, så lyckligt leende
och engagerad
stilig far, som verkligen bryr sig
om att alla ska ha det bra -

och som en överraskning släntrar moster
in på strandscenen
och solen värmer
och moster bär henne
och allt är bara bra -
midsommardag.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-23 22:45



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det är bara att njuta när människor är tillsammans och mår bra! En viktig dikt!
2018-06-27

  Rise Little One
Lycklig känsla från varje bokstav!
2018-06-25

  Anya VIP
fint om familjelycka. Blir glad när jag läser.
2018-06-25

  ULJO
Fin familjelycka du målar med dina ord
2018-06-25

    Lena Söderkvist VIP
Vacker ögonblicksbild, känns som ett fotografi. Inte dumt!
2018-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En lyckans dag att minnas.
2018-06-24

  Janina Kaminska
Underbar bild av familjelycka över flera generationer
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP