Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Observationer Från Drömlös Stad

På Andra Sidan Gatan
En Äldre Dam På Trottoaren
Ingenting Mer Än Nattlinne Och Hatt
Hon Verkar Vilsen

När Regnet Började Ösa Ner

Skramlade Bussen Förbi
Med Ett Hånflin
Jag Fryser
Det Är Fel Nummer Och Fel Riktning

Det Regnar; Jag Fryser

[Snabbspolning Framåt}

Små Pölar Av Förvanskning
I Den Kalla Bleka Gryningen
När Ännu En Cigarett Brände Dina läppar
Till Aska

Grät Månen För Vår Skull

Som Den Gjorde I Natt
Med Avlägsna Sirener
Och Inuti Mitt Huvud
Överstyrda Gitarrer En Spöklik Melodi

Det Regnar; Jag Fryser

[Snabbspolning Framåt}

Dagdrömmarna Har Försvunnit
Det Är En Nation Av Mardrömmar
Gnuggar Silhuetter Av Alla Andras Spöken

Allting Bleknar Långsamt

Den Krökta Blicken I Dina Ögon
En Liten Bit Fallen Himmel
Och Det Är Närmre Till Rymden
Än Till New York City

Det Regnar; Jag Fryser




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-24 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow