Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inbjudan till extremt skriv- och livsexperiment


Skrivrådet - nu i klartext

Sträva efter eller - helst - sluta helt att använda negationer i dina texter, och utvidga det sedan till att gälla  allt du tänker och säger!

Negationen är lögnens möjlighet och fader! Via den kom förnekandet och ondskan in i världen.




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-24 04:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Såväl skrivare som läsare har 'kommit in i matchen här', tänk ändå så frejdigt vingarna bär, Bo Setterlind kunde nog ta språkligt höjd, så som för ordet han syntes just böjd, sådan svarvare till snickare han var säker och linjär.
2018-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Så var det inte.
Det var via en lögn - djävulens lögn - som ondskan fick fotfäste.

Jag kommer att fortsätta att skriva som jag vill, med massor av negationer. Vi lever inte i en syrénberså.
2018-06-24

    idisavant
bra dikt. jag tror mig Bukowski sa något liknande. håll texterna "råa" så att säga.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP