Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Starka känslor

 

Starka känslor sköljer stundtals över mig, jag fylls upp av lustfylld euforisk berusning, känslovågor som svämmar över sina breddar.

Jag måste simma lugnt för att möta varje vågkam men vill igentligen bara följa de kraftiga lustvågorna, bara passivt få följa vågen över höga kanten.

Jag vill uppleva det stora havet som finns under mig som jag lustfyllt kan dyka ner till, jag vill utforska de mörka grottor som finns där nere.

Jag vill hitta min paradisö där frukterna är mogna och söta, att bara få simma fritt och utforska nya stränder. I detta lustarnas örike vill jag tillbringa mina dagar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-24 07:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag får en längtan efter frihet när jag läser dina ord...och en egen paradisö skulle man ha...det låter härligt...
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP