Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvättmaskinBlues I Vitt Moll

Fångade En Glimt Av Henne På Avstånd
Genom Det Vita Bruset Av Förra Nattens Fria Jazz
Och VaselinRitualer; Klädda I Spindelväv
Och Damm Från Nefertitis Grav
Hennes Rovlystna Leende
Under Iskall Kvicksilvermåne

Som En Svart Sammetsvind
Genom Hennes Nakna Kropps Vildmark
Insvept I Drömmars Oemotsägliga Logik
Skapade Vi Våra Egna Hedniska Ritualer
En Mytologi Av Perversion

Våra Själar Våra Tankar Våra Kroppar

Och De Skingras Som Regn Över Din Karta Av Ärr
Minutiöst Graverade I Svart Elfenben
Natt Efter Rastlös Jävla Natt

Hög På Orgasmiska Spasmer
Frossar Du Hämningslöst I Fruktan
Smärta Blod Självförakt Och Sex
Njutning Som Att Flyga Nerför
En Abstrakt Motorväg Till Och Från Ditt Huvud

Kicken Av Adrenalin
Sväller I Dina Ådror; Exploderar
Som En Atombomb

I Din Hjärnas Centrum Smälter Dina Synapser
Och Stjärnorna Existerar Inte
Förrän De Flammar Upp Utan Nåd
Genom Galaxer Av Ihåliga Ögon
Omgivna Av Kaotiskt Mörker

En Glimt Av Ljus I Hennes Huggtänder Av Titan
En Ny Gryning Tonar In Över En Modig Ny Värld
Och Vi Kliver Ut I Våra Födelsedagskostymer
För Att Låta Vårens Första Regn
Tvätta Bor Lager Av Uråldrig Smuts

Från Våra Energier




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-24 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow