Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsblomster

Du glänser i rosor.
Ditt gröna läppstift ger kontraster.
En saga som ännu inte är skriven
vi kan skriva den nu.

Jag ligger i nejlikor
Du målar mina ögonlock gröna
och läpparna får vara blå.
Vi bor i ett land bortom regnbågen.







Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-24 12:41



Bookmark and Share


  HenrysDotter
...och den här sagan skulle man vilja höra met av..Jättefin!
2018-06-24

    ej medlem längre
Sååååå vackert..
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream