Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


AVSLUT

det är midsommarafton

jag har drömt så mycket

konstigt under natten

jag kände att du var i rummet

när jag öppnade 

mina ögon

där satt du

i fåtöljen

tittade på mig med

det onda ögat

blundade med det andra

som du så ofta gjorde

när du var i livet

jag hörde mig själv säga

ge dig av

det var då jag bestämde mig

jag skulle plocka

en bukett blommor

gå till minneslunden på kyrkogården

sätta blommorna i en vas

ställa vasen med blommor

bredvid en av änglarna

som finns där på en sten

be en bön

ta avsked av dig för alltid

jag behöver ett avslut

trots att det gått

många år sedan

du gick bort

avslutet behöver jag

för att äntligen må bra

och känna mig trygg

i mitt liv

för dom dagar som kommer

 

anits 24 juni 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-24 14:38



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Stark text som berör mig.
2018-07-03

  ULJO
Fint bidrag
2018-06-25

    ej medlem längre
Klokt beslut!
2018-06-25

    Lena Söderkvist VIP
Mycket bra.
2018-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ett avslut behövs för att man ska kunna gå vidare...fint skrivet...
2018-06-24

  Niliboy
Huga ligen gubben går igen, men blomstren skall nog hjälpa!
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP