Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag minns

jag minns din röst

när jag lärde känna dig

då var den varm och mjuk

fylld av värme

vi satt ute på bänken

lyssnade till fågelsång

du kändes så rätt

du var snäll och omtänksam

vi träffades under några månader

nästan ett år

då bestämde vi oss för att flytta i hop

jag fick arbete på din ort

huset var fint

kanske lite stort

då fanns det gått om plats

när barnen ville komma och hälsa på

det stod inte på

förrän du förändrades

du blev en helt annan

som den jag lärt känna

irriterad för det minsta

kollade mig

blev jag sen från jobbet

ringde du dit

ville ha en förklaring

åh vad jag ångrade mig

just då kunde jag inte göra något

åt min situation

jag hade bra och fina arbetskamrater

det kändes skönt 

hunden vi hade

var ett stort ljus

i mörkret som jag kände vid 

den tiden

hur det sedan gick

är en helt annan historia

 

anits 24 juni 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-24 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ofattbart att det finns folk som kan förställa sig så bara för att göra illa mot andra!
2018-06-25

    Lena Söderkvist VIP
Så gripande! Man vet aldrig vad man får, och ibland luras livet grymt. Det märks att du inte förtjänar det som drabbade just dig. Modigt att våga berätta om det.
2018-06-25

  Valter Örn VIP
När man kommit upp i åren så blir allt det som hänt; bara ett stort VARFÖR !
2018-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa minnen är svåra att bli av med och det finns en hel del man ångrar att man gjort, men man får försöka lämna det bakom sig och gå vidare...
2018-06-24

  morgonstjärna VIP
å tänk vad det gör ont då vi upptäcker att den vi känner blir den vi kände.

kramar om! så känslofyllt berättat.
2018-06-24

  Niliboy
Huga ligen, ja en del är begränsade å skapar å river upp å söker sitt i svvartsjuka å inbillning. Då är det inte lätt! Fint berättat!
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP