Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


sans och löst

 

Det glittrar och det är ljus och vatten och näckrosor på intåg. Det är här jag badar naken, väljer det ljusa före mörkret. Det är här jag aldrig tvekar. Aldrig hårdnar. Alltigenom mjuk och tydlig.

Du bäddar ängen full och jag kokar ditt kaffe sött. Jag älskar dig över mitt förstånd och jag kan aldrig nå fram. Vore du här skulle jag bjuda dig sommarnatten och skogens rikedom, kropparnas njutning och intelligentsian.

Det glittrar och dagen värmer sinnet. Smeker huden len och färgar den ljust ljust brun. Du är sol och jag är silvret när månen sköljer över den blanka sjön.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-24 15:08



Bookmark and Share


  Respons VIP
Så vackra bilder av naturens skönhet! En livsglädje trots ensamhet och brist på kärlek.
2018-06-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Hvad kunna vi mera säga? UNDERBARA bilder har vi här !!!
2018-06-25

  Blomma-Stjärna VIP
mycket naturkänsla
och längtan

- vackert drömskt
och somrigt
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP