Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eremiten

han gick upp på berget
till den lilla stugan

så stängde han dörren
stängde ut alla

stängde ut sina vänner,
stängde ut alla kvinnor
stängde ut hela världen

där satt han för sig själv
och lät skägget växa
och läste och skrev sin egendomliga poesi

sin poesi
som bara han själv förstod




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-24 15:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner en predikant i Norge som gör så (minus poesin, förutom mina som han läser när han är på sitt kontor).
Han gör det för att ladda batterierna. Ett slags retreat.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP