Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppar

Fingertoppar mot min hud

likt ljumna regndroppar
likt det lenaste av sammet

Fingertoppar mot min hud

skriver den vackraste av poesi
på min ofjädrade kropp.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-25 22:48



Bookmark and Share


    PoetNr.1
Fint!
2018-06-26

  träsnidaren
Yes!!
Fingertoppskänsla :)

Fin poesi
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni