Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagofé

En glad kvinna som ger en

söt blick eller en liten vinkning

åt en man,

är för honom som en sagans fé

 svingat sitt trollspö i luften

och åstadkommit färgrika glädjebubblor 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP