Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på fragmentariseringen av tiden för detta halvår

Alla dessa helger som förflutit

gör att det varit svårt att få eller fördröjt

läkartider, försenat varuleveranser och tjänster

och hets att "göra som Svensson gör" med resor, mat och dryck

Nu är det bara sommarsemestrarna som kan få samma effekter,

men när skolorna börjar igen så blir det mer avspända tider fram till jul

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-24 18:17



Bookmark and Share


    Scribble
Precis så är det, alla dessa helger och dagar mitt emellan, resor med stau och förseningar, men när semestern är över, kan allt bli normalt igen, hoppas jag med!! Må gott!
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP