Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Ögonblicksbild

en uggla utanför fönstret
tålmodigt väntar fiskaren i båten
löven rör sig lätt i vinden
bergen blå
vattnet vitt
himlen blekt blå
tystnaden hörs som ett stilla kvitter
ugglan breder ut sina vingar
glider fram mot eken
in över viken
tillbaka till skogen
tålmodig väntar fiskaren i båten

© Eva Hedlund 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-24 18:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Natursceneri som växer ut till något
mer än att endast vara en komprimerad
bild av ett stycke natur. Och "tystnaden"blir än mer förtätad
genom sitt "stilla kvitter". Medan ugglan
står för urskog och suggestion.

Målande ögonblick.


2018-07-04

  Anya VIP
Finns ett ro i texten som tilltalar. Önskar jag hade mer av det.
2018-06-27

  ULJO
Så magiskt vackert
2018-06-25

    ej medlem längre
Vacker värld att vilja vara i.
2018-06-24

  Per Rydberg
Du målar en tavla med dina ord. Innerligt vacker!

2018-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket stämningsfullt...både fotot och texten...
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP