Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

 

det svåraste är inte att dö

 

det svåraste är att leva

 

med allt vad det innebär




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-24 19:36



Bookmark and Share


  Per Drysén
I sanning tänkvärt
2018-06-25

  överlevaren VIP
Storhet i orden, mycket bra!
2018-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
En stor sanning för många. Tänkvärt diktat.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP