Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trilobita

Phacopida
Agnostida
Paradoxides
Redlichida

Från kambrium till slutet av perm
Leddjur från djurriket
Utdöda

Endast fossiler kvar
för oss att beundra
och begrunda




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-24 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP