Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ceves

Ibland kan asteroider komma in i
jordens bana

En större sådan kan ställa till
katastrof för mänskligheten

Att risken finns
vet vi väl alla

Det är sådant vi har att förhålla oss till
Alla vi små

Förunderligt,förskräckligt
Ganska ofattbart




Fri vers av Lottie Ålhed VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-06-24 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP