Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagnefrukosten

Vi dricker champagne

Njuter av våra sista timmar

Varje minut ska fångas

Helst får de inte ta slut



Ser mig omkring på alla vackra människor

De är mina vänner

Låter för bra för att vara sant

Tacksamheten är oändlig



Någon håller ett känslosamt tal

Mina ögon blir genast blöta

Alla andra har också börjat snora

Ingen bryr sig om att kläderna har blivit våta.



Tre år fick aldrig ta slut

Det gjorde de ändå

Vår stolthet finns kvar

Vi har vänskapsband för livet




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-24 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream