Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning över Söder...söndagkvällbagatell

 

 

Väljer och vrakar

tänker så det knakar men

orden uteblir

himlen molnfri korparna

kraxar olycksbådande




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-24 22:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ibland är orden svårfångade. Fast du lyckades ändå här.
2018-06-27

  lodjuret/seglare VIP
Texter bara lovar och lågt flyger
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP