Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Debuterar som någon slags "hiphop-artist"...


Utan känslor

Låten; https://soundcloud.com/wenskap/utan-kanslor-remaster
(Kommer att finnas på Spotify från och med torsdag 28:e juni)

Drömmar utan känslor
Resor utan känslor
Platser utan känslor
Bilder utan känslor
Dansgolv utan känslor
Drogad utan känslor
Dricker utan känslor
Bakis utan känslor

Fånga mig i flykten
Jag vill inte hänga här nå mer
Jag ber dig, kan du plocka ner mig?
Skjut mig, se mig, rör mig
Fånga mig i flykten
Kan du inte bara vara min for life?
Är trött på denna jävla high
Helt utan känslor

Köper utan känslor
Saker utan känslor
Tunga beats utan känslor
Fuck it!

Ansikten utan känslor
Filter utan känslor
Svajpar utan känslor
Dejtar utan känslor
Knullar utan känslor
Jag kommer utan känslor
Vem är du utan känslor?
Vem är jag utan känslor?

Fånga mig i flykten
Jag vill inte hänga här nå mer
Jag ber dig, kan du plocka ner mig?
Skjut mig, se mig, rör mig
Fånga mig i flykten
Kan du inte bara vara min for life?
Är trött på denna jävla high
Helt utan känslor

Vaknar utan känslor
Jobbar utan känslor
Hemma utan känslor
Somnar utan känslor
Vaknar utan känslor
Äter utan känslor
Fuck it!

Fånga mig i flykten
Jag vill inte hänga här nå mer
Jag ber dig, kan du plocka ner mig?
Skjut mig, se mig, rör mig
Fånga mig i flykten
Kan du inte bara vara min for life?
Är trött på denna jävla high

Utan dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-24 23:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag känner igen känslolösheten från tiden när min bror dog, då när jag bara kände att jag levde mekaniskt, därför tränger din text in så djupt i själen
2018-06-25

  Maiah VIP
Otroligt stark känsla av att tillvaron förlorat känslan/ känslorna och meningen . En annan fråga som kommer upp är om hon/ han kom tillbaka, hur skulle det bli? Det var någon som sa: om du inte kan vara ensam så ska du inte gå in i en relation, den lilla meningen flaschar förbi när jag läser denna förtvivlade text. Ska bli spännande att få lyssna på den.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP