Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomstertid nu kommer

Den blomstertid nu kommer.
Så börjar denna sång.
Vi vet att det är sommar,
sommarlov ännu en gång.

Med blid och livlig värma,
känns solen alldeles för varm.
”Man borde ju inte klaga”
fastän man bränt hela sin arm.

De fagra blomsterängar,
springer vi barfota över.
Tills vi somnar tungt i våra sängar.
Frihet som vi väl behöver.

De skola oss på minna,
att nu är skolan slut.
Hur ska vi nu hinna,
träffas lika mycket som förut?

Den blomstertid nu kommer.
Ja, nu är sommaren här.
Jag kommer dock att sakna
alla vännerna jag har kär.




Fri vers av Stina2
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-25 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina2
Stina2