Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig inte

Hand i hand
begav vi oss

Till gömstället
från när vi var små

Väl där
bad hon mig
om en dans

Varv på varv
fladdrande klänningar

Dansen upphörde
slutade med en kram

Med sorgsen röst
bad hon tyst

Glöm mig inte

Vi släppte taget
Jag stod ensam kvar.




Fri vers (Fri form) av Midnattssol
Läst 612 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-25 08:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörande
2020-10-27

  Janina Kaminska
Berörande mjukt skrivet.
2018-07-01

  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Midnattssol
Midnattssol