Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra fiolen!

Nu är jag trött sa du!
På att spela andra fiolen.

Nu är jag trött på att alltid stå.
I en vrå och titta på.

Ser hur du hartsar stråken.
Stilla du stämmer din fiol.

Du äger ingen Paganini men ändå.
Nu du spelar första fiolen så fint.

Musiken dansar i dina ögon!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-25 12:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Spelarglädje och ljuv musik uppstår!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP