Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotbollen och jorden är rund

 

Sverige blev bäst
när vi släppte in Hitler på räls
Vi klarade oss undan krig
ingenting räknades som vår strid

Är det därför svenska värden åter grumlas
är det därför Hitler-stövlarna putsas
Pengarna är slut till våra svenska fullblods-egoister 
nu måste inhemska huvuden rulla när egoismen frestas

Man ser hur långt det gått
när inte ens alla fotbollsälskare förstått
Bollen är rund även om ögat ditt blir blött
bollen har inte dragit rasismens lott

Durmaz är numera svensk
likväl som kungen, fastän släkten var fransk
Om du inte förstår det, vem är då svensk
för svenskheten sitter väl inte enbart i blodet, utan mer i om man lever och bor i Sverige

Annars är kungen inte vår kung
och då kan man fråga sig vilket land vi lever i
Oj var frågan tung
sanningen brukar nazist-stövlarna strunta i




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-25 13:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fotboll är, precis som all annan sport och idrott, totalt meningslös.
Själv är jag totalt ointresserad och vägrar att se en enda match.
Ända sedan jag var barn har jag varit anti allt vad sport heter. Det kommer jag att fortsätta med.

Så du menar att det inte finns etniska svenskar?
Jag menar att jag själv är en. Man blir inte svensk. Det föds man till.
2018-06-27

  Staffan Nilsson
Vackert rimmat och vackert budskap!
Bokmärker
2018-06-25

    ej medlem längre
Pengarna är väl alltid slut när det gäller vården, skolan m.m. viktiga saker. Men när lönerna ska höjas för samhällets toppar finns det alltid i överflöd.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP