Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det


ångar

det doftar jordgubbar och parfym

vägen är helt blockerad

lastbil staket flera staket med rödgula reflekterande plåtar

tomt glest på vanliga ruljansen

men desto intensivare trafik med långväga

här när vägbyggena gett en detour




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-08 21:40



Bookmark and Share


  Marta
Intressant hur du får något så vardagligt att kännas inte onödigt. Som att händelsen bär en signifikans bortom sig själv.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Taly