Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Modersöga

Älskade blick
Sorgen glänsande av högburen känslighet

Modersöga
Vänd blicken
Till barnet som alltid saknat dig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-25 13:48



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely and;Blessings
2018-06-25

  träsnidaren
Fint!
2018-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP