Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäckt

knäckt sprucken och gråten
tom och domnad inuti
ibland rinner det över




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-25 15:01



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
me to
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader