Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt


Jag är otillräcklig

Jag vill ge dig allt
Så mycket mer än du någonsin kan förstå
Bara mitt väsen
min kropp
mitt jag
är inte tillräckligt för att rymma
all kärlek jag känner för dig

Jag är otillräcklig

Men aldrig i dina ögon
Jag ser mina brister i din blick
När jag pratar för fort
Glömmer att lyssna
När jag tappar fokus
Glömmer att se dig

Och du låter mig finnas
Precis så som jag är
Då ser jag mig så ärligt, naket och öppet
Och förstår att du måste älska mig
Mer än jag någonsin kan förstå

Därför är jag otillräcklig
För hur ska jag någonsin räcka till
När du älskar mig även när brister?
Hur ska jag någonsin hitta gester och ord
som är tillräckliga
För att rymma all min kärlek till dig?





Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-25 16:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en ytterligt fin kärleksdikt
2018-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Vi är alla otillräckliga.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment