Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypnos

Det var på sättet hans blick begärde mig.
Hatade, krävde mig,
som gjorde honom oemotståndlig.

Hur blicken egentligen var så självklar
men berörde mig varenda gång.

Fick mig att ifrågasätta vad han verkligen
menade när han så självsäkert talade
om sin kärlek för mig.

Han visade att kärleken vi hade
var värd någonting,
medan jag undrade hur många han hade
instruerat.

Försökte låta bli att vara naiv, jag kunde väl inte vara
den enda,
den första.

Undrade hur en man som hade känt så mycket
kunde känna igen,

och rädslan kröp ikapp mig,
det fanns ingen återvändo nu.

Då min kropp skrek efter honom, efter hans.

Blicken var fysiskt psykisk, det krävdes inte mycket för att
få mig dit.
Jag var i hypnos,

och jag älskade det, för det var Hans hypnos.

När jag kände hans hårda blick mot min mjuka
hud, så brann den.

Han var som allt jag hade önskat mig i en plågsam
dröm.




Fri vers av Assia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-26 04:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en potentiellt sado-masochistisk relation, vilket förstås är ok när alla är med på det, men den här textens styrka ligger i att den har en underton av stark tvekan som lyser igenom..
2018-06-26

  träsnidaren
Oj, starkt skrivet.
2018-06-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl fångat
2018-06-26

  Stay Golden
Hot.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP