Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag

Och jag,
jag kände mig förälskad.

I hur vacker du var.
I sättet jag inte kunde sova
utan dina stora armar runt
mig om nätterna.
I ditt intellekt som fick mitt
hjärta att pulsera i en underlig
takt.

Jag kände mig tokig.
För allt du var och för allt
du gjorde mig till.
Och över hur lite vi i själva
verket passade ihop.

Vilket ledde till att jag,
jag kände mig vilsen.
Du var som en smak jag aldrig
tyckt om men plötsligt var den
det enda jag begärde.
Du var så bottenlös, och jag,
rätt dålig på att simma.

Jag kände mig redo.
Vi på en madrass i din kompis
lägenhet, du med en cigg i handen
och ett snett leende mot mig.
Jag med ögon som viskande bad
om en evighet.

Jag kände mig sorgsen.
Eftersom jag visste att en evighet
är ingenting man bestämmer,
bara sådär.






Fri vers av Assia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-26 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP