Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för ras

Jag slungas fram och tillbaka
Kaka på kaka
Slag efter slag
Det finns inte längre något tillbaka
Och jag känner mig svag

Du är drömmar av glas
Ett hjärta i kras
Du splittras i bitar och förvandlas till gas
Hela du är en enda stor skylt märkt "varning för ras"




Fri vers (Prosapoesi) av Leiyah
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-25 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leiyah