Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goda råd i vardagen


Tänk positivt

Lita lugnt på din intuition
Bekämpa dina tendenser till irritation
Undvik häftiga reaktioner
Tygla din fantasi
Var inte så negativ
Känn tillförsikt
Kompromissa

Frukt ger ny energi




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-25 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP