Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

En helt ny morgondag väntar
Nu stilla andlös gryning
Efter oväder i natten
finns kvarglömd gammal dyning

Slår ännu in med väldig kraft
stillnar säkert om ett tag
Kvar i morgonljus på stranden
och med bävan där står jag




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-25 20:32



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, med årets märkliga väder passar den här väldigt bra!
2018-10-16

  bohemen VIP
Naturen är ju en stor läkande kraft,
som vi ska ta vara på. Så ut i den så mycket som möjligt...

Bohemen
2018-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om liv i förändring!
2018-06-26

  Maj-Lis VIP
Tänkvärd
2018-06-25

  Peter Stjerngrim VIP
Tänker en kram till dig ...
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten