Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så lätt.....faktiskt,


Eliminated.

Jag gjorde det.
Jag eliminerade ett problem

genom att bli själva problemet.
Jag blev förbannat ärlig. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-25 21:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
svårt att vara ärlig ibland
2018-06-26

  träsnidaren
Spännande tankar och text!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan