Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag älskar
Att du finns
Att du andas
på denna jord
Att någon får
hålla om dig
och ge dig allt

Jag älskar
Att du är pappa
till dina barn
Att de får ha dig
Vid sin sida
Att du får se dem
växa upp

Jag älskar
att jag har fått
en skymt
av ett liv med dig
En himmelsk gåva
Ett minne
jag aldrig ska släppa




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-26 00:55



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Så vackert, berörande!
2018-10-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fint!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Leonina