Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång över potatisåkern

Dagar så långa
och vackra drag
avsked som dröjer
när natt blir till dag
Än en gång ska du finna
det som svunnet var
gryningen ska väcka
det som slumrat har.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-26 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP