Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom att jag eliminerade problemet.


Alkoholen.

 

Vi är nog inte så synkade som vi tror.
Alkohol kan få en att inbilla sig galna saker.
Som att det just då är det idiotsäkert val.
Och som att alla andra gånger alkoholen dränker oss så kan vi säga vad som helst.
För dagen efter så kan man be om ursäkt utan att ha förstört något.

Men den enda lilla gången när alkoholen har gått ur kroppen och det finns vett i världen igen så är det idiotsäkra valet så rent idiotiskt – Punkt.

Och om bara den ena änden av mobilen är alldeles totalt berusad så har den andra all rätt i världen att ta illa upp.

Och det är så mina damer och herrar som du förstör något så invecklat att även Romeo och Julia skulle sucka. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-26 10:03



Bookmark and Share


  Stay Golden
good one ^^ wise*
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan