Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ambrosiabranternas kust

Ambrosiabranternas kust
mellan byarna
Hventrafiken
Naturreservatet
Cyklande som våra föräldrar på 40 talet
Fyren elektrifierades 1940
De besjungna ambrosiabranterna faller ner i havet,
klädda i grönskande moränlera
Hvadha- ordet för skum
Havsskum




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 10:47



Bookmark and Share


  Terapipoeten
Åh, älskade Hven! Återkommer dit så ofta jag bara kan!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP