Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilltjej

försöker fatta hur du tittar på mig
tror jag ser igenom gluggen mellan dina framtänder
kände redan första kyssen kommer nog inte bli långvarig här
det är som jag ser allt genom ett ölglas
attraheras av hur tyst det blir mellan oss två
när ingen har något att säga
och jag fastnar för snabbt
kör 110 på parkvägen
krascha hårt eller åk baklänges

säger jag vill ha dig, hela dig, alting på en gång
eller dra åt helvete, fuck you, orkar inte vänta no more

du spelar piano när jag ligger och vilar
känns som någon kramar sönder mitt hjärta
får svårt att andas igen
du är för varm för att krama mig
du är säkert som alla andra
full av skit precis som jag sa
anyway jag är inget man behåller i längden
inget du vill ha




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-26 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans